Vrijblijvende offerte
Uitstekende communicatie
Hoge kwaliteit afwerking
All-round bouwbedrijf
Betaalbaar

Dulax hanteert een voordelig uurtarief

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge prijs kwaliteit verhouding

Ontdek onze zeer hoge kwaliteit

Beste bouwgarantie

Ontdek onze uitgebreide garantie

Tegelwerk van Dulax

Tegelwerk van Dulax geeft wanden en vloeren een strakke, eigentijdse uitstraling. Onze tegelzetters zetten uw wensen om in vakkundig tegelwerk. Uw badkamer, woonkamer of toiletruimte is voor de komende jaren weer up-to-date! Neem nu snel gemakkelijk online contact op.

Kies voor tegelwerk van Dulax! Met onze scherpe prijzen en uitstekende service- en garantievoorwaarden worden wij veel ingezet als tegelzetter in Rotterdam. Beoordelingen van klanten zijn de bevestiging dat we voldoen aan de verwachtingen en onze klanten tevreden maken. Vooral de persoonlijke aanpak spreekt veel klanten aan. We nemen de tijd om uw wensen en mogelijkheden om te zetten en doen dat altijd op de klus zelf. Geen lange telefoongesprekken die veelal tot fouten en frustratie leiden. Geen gemakzuchtige verkoper die ‘even’ een offerte opmaakt. Bij ons spreekt u direct met de vakman en daardoor bent u verzekerd van het beste resultaat.

De nieuwste tegeltrends

Voor de woonkamer is de huidige trend houtlook tegels als alternatief voor een houten vloer. Voordelen van dit keramisch parket zijn de geschiktheid voor vloerverwarming en het gemak van onderhoud. Doordat de tegels eenvoudiger te reinigen zijn dan een houten vloer, wint u aan hygiëne en frisheid.

Voor de badkamer is de trend dit jaar het gebruik van natuurlijke materialen als kei, steen en hout. Hiermee krijgt uw badkamer de uitstraling van een luxe wellness resort. Met glas en grote tegels wordt daarnaast een ruimtelijk gevoel gecreëerd. Ook tegels met verschillende soorten houtlook zijn voor de badkamer een trend.

De laatste jaren kiezen klanten steeds meer voor XXL-tegels. De grootte van deze tegels bedraagt 120×120 cm of soms zelfs 120×240 cm. Door een grote tegel te gebruiken, is er minder voegwerk nodig. Dit geeft een rustige en ruimtelijke basis. XXL-tegels zijn makkelijk te combineren met kleinere mozaïektegels of handgemaakte zelliges (populaire Marokkaanse wandtegeltjes) voor een creatief en speels effect.

Neem contact op

Laat u informeren over tegelwerk in Rotterdam. Dulax tegelwerk is een begrip in Rotterdam. Onze tegelzetters hebben al heel wat meters gemaakt. Wij hebben de ervaring en het vakmanschap in huis om u uitgebreid te informeren. Om dat zo goed mogelijk te doen, komen wij graag bij u langs op de locatie. Het gehele proces nemen wij stap voor stap met u door. Van onbehandelde muur tot een blinkende wand met tegels, wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje. Maar u kunt ook online een offerte aanvragen voordat we een afspraak inplannen. Zo heeft u alvast een goed beeld van onze scherpe tarieven. Voor tegelwerk in Rotterdam schakelt u Dulax tegelwerk in.

Onze diensten

Dulax vindt dat iedereen recht heeft op een mooi, afgewerkt huis. Daarom kunt u bij ons terecht voor meerdere diensten tegen een betaalbaar tarief. U kunt op ons vertrouwen:

Ontvang uw offerte!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.
Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor onze diensten.