Vrijblijvende offerte
Uitstekende communicatie
Hoge kwaliteit afwerking
All-round bouwbedrijf
Betaalbaar

Dulax hanteert een voordelig uurtarief

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge prijs kwaliteit verhouding

Ontdek onze zeer hoge kwaliteit

Beste bouwgarantie

Ontdek onze uitgebreide garantie

Sierpleisterwerk: aanbreng en kosten

​De te bewerken ondergrond wordt eerst vrijgemaakt van andere materialen en oneven stukken. Het voorstrijkmiddel wordt opgesmeerd en dan kan de klus echt beginnen. Het pleisterwerk wordt naar wens aangebracht met of zonder een patroon. Na het aanbrengen is het zaak de muur goed uit te laten harden voor er nog een eventuele laatste nabewerking uitgevoerd wordt. De kosten van deze werkzaamheden zijn afhankelijk van de te bewerken oppervlakte, het gekozen materiaal, de kleur en de staat van de muur. De prijs wordt verwerkt in een offerte die altijd in een persoonlijk gesprek wordt toegelicht.

Ervaren in sierpleisterwerk

Door de jaren heen heeft Dulax Aannemersbedrijf zich verschillende takken van het stucwerk eigen gemaakt. Naast sierpleisterwerk kunt u bij dé aannemer uit Rotterdam ook terecht voor gewoon stucwerk en schuurwerk. Door persoonlijk contact met de klanten te onderhouden, ontstaat een prettige samenwerking die resulteert in creatieve uitvoeringen. De offerte wordt in onderling overleg samengesteld. Bij vragen kunt u contact opnemen via de e-mail of telefoon.

Onze diensten

Dulax vindt dat iedereen recht heeft op een mooi, afgewerkt huis. Daarom kunt u bij ons terecht voor meerdere diensten tegen een betaalbaar tarief. U kunt op ons vertrouwen:

Ontvang uw offerte!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.
Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor onze diensten.