Vrijblijvende offerte
Uitstekende communicatie
Hoge kwaliteit afwerking
All-round bouwbedrijf

Beoordelingen 20

Uitstekend
85%
Goed
15%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Michel Zoetermeer
6 november 2019
Dulax, heeft B.G en eerste etage bij ons gestukt en geverfd zitter netjes uit.. Een prachtig resultaat bedankt voor de snelle service En voor een warme en vriendelijke houding.. Dulax is de beste!
Frank Zwijndrecht
2 november 2019
Ik heb mijn badkamer laten compleet renoveren, en alles af werken in beton cire.. Ik ben super tevreden over de resultaten, mannen super bedankt voor jullie professionaliteit.. Tot volgende keer Zeker aanraden!
Johan
31 oktober 2019
Dulax heeft onze huis gerenoveerd .. badkamer wc stukwerk en verven heeft alles netjes gedaan . Bedankt mannen voor jullie super service waar heeft bij ons opgeleverd , en tot volgende keer !
Mirelle Bruyns
31 oktober 2019
Aardige lieve bescheiden jongens Die vak werk leveren Snel schoon en goed!! Zeker een aanrader
Anoniem
13 september 2019
30-er jaren apartement gekocht in Blijdorp-R\'dam, dat wel een opfrisbeurt kon gebruiken, ofwel alles moest gestuukt worden, muren, plafonds en diep trapgat. Niet eenvoudig, want huis met veel kleine facetten. Dulax gebeld en kreeg een scherpe prijs, had er wel vertrouwen in, dus met Dulax in zee gegaan.
Anoniem
16 juli 2019
Dulax stuurde 3 man en in 3 dagen was alles werkelijk perfect en super strak getuukt en het huis weer schoon. Echte vakmensen, die weten hoe het moet: primer, eerste en tweede stuclaag en en stucnaalden en stucstops gebruikt waar nodig. Vervolgens strijklicht erbij en afgewerkt met super gladde finish toplaag. Sympathieke en vriendelijke vakmensen, die alle afspraken helemaal na kwamen. Resultaat boven verwachting.
Anoniem
22 april 2019
Vorige week een hal en trappengat laten stucen. Na gebeld te hebben konden de werkzaamheden een paar dagen later al worden uitgevoerd. goede prijsafspraak gemaakt. Ik ben erg tevreden. Alles mooi strak en glad. Prima werk mannen, en tot de volgende keer. Bedankt.
Anoniem
14 februari 2019
Wij hebben voor de badkamer muren gekozen voor Beton cire en een gedeelte Pandomo. Door al positieve recensies hebben wij uiteindelijk ook voor Dulax gekozen. We zijn heel tevreden met de eindresultaat. Jullie hebben ook met alles meegedacht en kwamen zelf ook met mooie en leuke idee├źn. Werken hard en netjes komen altijd optijd en houden zich aan de afspraken !! Een aanrader voor iedereen !
Anoniem
12 december 2018
Wat een vakmensen, heerlijk. Duidelijk in hun afspraken en werkwijze. Ze zijn punctueel, netjes en echte vaklui! Deze jongens verdienen echt een pluim. Zelfs mijn oom ruim 40 jaar aannemer was onder de indruk van hun vakmanschap. Echt jongens bedankt voor het mooie plafond.
Anoniem
15 september 2018
Wij willen jullie bedanken voor het prachtige echt zo glad als een spiegel stukje vakmanschap!!!!!!Daar kan menige stukadoor wat van leren.Wij hadden veel ervaring met stucadoors maar dit was echt vakwerk !!en zo attent en afspraak nakomen pluspunt is ook alles word keurig afgeplakt en opgeruimd .Ja wij zijn ECHT blij dat we jullie hebben getroffen en zullen het aan een ieder doorgeven die vakwerk lui zoeken !! Jongens bedankt en tot een volgende keer TOPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anoniem
11 juli 2019
Heel goed werk geleverd,snel en niet al te prijzig dinsdag wezen kijken vrijdag 4 mannen voor de deur,en in een dag muren appartement gestuct
Peter
29 mei 2019
80 vierkante meter laten stucen en 50 vierkante meter spachelputz vakwek mannen . voor me badkamer bel ik jullie weer snel en goed en perfecte prijs. mvg Peter
Anoniem
17 maart 2019
Betrouwbare en aardige mannen. Komen eerst even kijken en een prijsafspraak maken (let op dat het 7 euro is ex materiaal). Maar dan nog komt er een hele scherpe prijs uit. Ze werken netjes, snel en komen hun afspraken echt na. Wij zullen de mannen van Dulax aan iedereen aanbevelen. Echt waar voor je geld. Superstrak resultaat. Bedankt!
Anoniem
4 februari 2018
Mooi Stucwerk, snel en goed.Volgende klus komt ook jullie toe !
Anoniem
4 december 2017
Stucwerk in Den Haag. dulax heeft bij mij 2 kamers en een toilet gestuct perfect afgeleverd toppie. Heb voor de volgende keer nog 2 kamers te doen en tevens een badkamer. Bedankt en tot ziens
Anoniem
24 september 2017
Hartstikke bedankt voor het mooie en strakke stuc werk, Alles conform eerder gemaakte offerte. Personeel werkt hard en laat alles netjes achter voor een goede prijs!
Anoniem
3 juli 2017
Prima stukwerk geleverd, nadien is alles ook netjes opgeruimd. Volgende opdracht krijgen jullie weer.
Anoniem
19 mei 2017
Het spachtelputzen van 2x trapgat, 1 overloop en 2 slaapkamers. Het zit er superstrak op. Vooraf werd alles afgeplakt en naderhand weer opgeruimd. Snel, netjes en vriendelijk. Echt een aanrader!
Anoniem
14 maart 2017
Goede en zeer snelle service en een grote vakkundigheid, in een woord TOP. dinsdag gemaild ,gelijk reactie eneen prijs opgave en dezelfde week de gang nog gestuukt. Zelfs over steenstrips heen een keurig en goed resultaat ,
Serkan Kalin
14 januari 2017
Zeer snel, schoon, opgeruimd opgeleverd tegen een zeer lage prijs. Zeker aan te raden