Vrijblijvende offerte
Uitstekende communicatie
Hoge kwaliteit afwerking
All-round bouwbedrijf

Beoordelingen 130

Uitstekend
98%
Goed
2%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
M. Van Dijk
16 november 2022
Dulax heeft bij ons hele huis stucen en verven , badkamer en wc gerenoveerd . We zijn erg tevreden met de alle werkzaamheden waar Dulax heeft gedaan . Bedankt voor jullie goede service en voor de kwalitatief werk . Zeker een aanrader πŸ™‚πŸ‘Œ
Hoogvliet
24 oktober 2022
Ik kan een ding zeggen , Alle soort verbouwing binnen of buiten Dulax is de man. Dulax is gespecialiseerd in kwaliteit en professionaliteit. We willen graag bedanken πŸ™ voor jullie service ! Tot volgende keer . πŸ™‚πŸ‘
Rijswijk
12 oktober 2022
We hebben Dulax gekozen van 3 andere bedrijven , Dulax was niet goedkoper maar onze gevoel was het best bij hem. We vertrouwden hem en hij voldeed aan onze verwachtingen. Hij heeft gestuct , geverfd en geschilderd bij ons , we zijn super tevreden over het eindresultaat ! Dulax , super bedankt en tot volgende keer !
DEN HAAG
15 september 2022
we hebben onze badkamer laten renoveren door Dulax , na eind resultaat we hebben een nieuwe badkamer. Ziet zo mooi , zo strak en super chique ! Alles is netjes afgewerkt tot de kleine details. Bedankt en tot volgende keer Dulax !
Rozenburg
10 september 2022
Dulax heeft bij ons hele huis gestuct en geverfd . We zijn dik tevreden met de eind resultaat , alles zo strak en mooi glad . Bedankt jounges voor de goede service en tot volgende keer . Zeker een aanrader !
Spijkenisse
6 juli 2022
Keuken gestuct, heel netjes strak en vlak alles op maat compleet 100 % waterpas en hakse hoeken met 90 graden . Bedankt voor jullie goede service en tot volgende keer!
10 van 10 πŸ‘
21 juni 2022
Bedankt voor de TOP werk , waar jullie heeft opgeleverd! Weer een pand compleet gerenoveerd , we zijn erg tevreden . je bent echt een bedrijf op professioneel niveau . Bedankt en tot snel ! πŸ‘Œ
Bergen op zoom
27 mei 2022
Stucen , schilderen en verven van de hele woning . Alles is netjes , strak super glad en alles is met grote ervaring en kwaliteit afgewerkt echt tot de kleine details. Super bedankt we zijn super tevreden ! Tot volgende keer . πŸ‘πŸ™‚
Anita
18 mei 2022
We willen hartelijk bedanken aan Dulax . Voor de heel de totale renovatie van onze huis , deze bedrijf levert echt professionaliteit en kwaliteit met een goede vestanden communicatie. Bedankt jullie allemaal voor de goede service waar hebben jullie gedaan ! Zeker 100% een aanrader .
Breda
11 mei 2022
Stucen van hele woning 3 verdieping , verven en schilderen van alle kozijne en ramen . Alles is door Dulax uitgevoerd , netjes strak en mooi glad en de afwerking in detail gemaakt. Bedankt voor jullie goede werk opgeleverd , we zij echt tevreden met jullie van Dulax. Zeker een aanrader ! Tot volgende keer.
Vlaardingen
11 april 2022
Stucen van beneden verdieping, compleet met plafonds en wanden alles door Dualx aannemers laten doen . Ziet er een netjes uit , mooi glad en strake afgewerkt bedankt . En tot volgende keer Zeker een aanrader , eerlijke prijzen .
9,5
7 april 2022
Dulax aannemer konden op korte termijn aan de slag. Beneden verdieping opnieuw gestuct en muur gedeeltelijk verwijderd, vloerverwarming en grote vloertegels 120 x 120cm beneden verdieping. Schilderwerk strak. Complete metamorfose! Heel goed gedaan. Echt een aanrader. Dank!
Barendrecht
23 maart 2022
We hebben onze badkamer laten compleet renoveren, door Dulax . Ziet er een prachtig uit , we zijn heel erg tevreden met Dulax en zijn team πŸ‘
Rick Rotterdam
14 maart 2022
De hele begane grond, Dulax heeft glad gestuct mooi en strak . En alles geverfd en geschilderd we zijn heel tevreden , alles is super mooi geworden. Snel service , super kwaliteit en betaalbare. BEDANKT en Tot volgende keer !
Hoogvliet
10 maart 2022
Dulax heeft onze buitengeveel gestuct , alles is strak en mooi glad , netjes afgewerkt. Bedank en tot volgende keer . Zeker een aanrader !
Daniel
12 februari 2022
Badkamer beton cire hebben we gekozen door Dulax en zijn mannen te doen . Zier er netjes uit , mooi , strak en chique. We zijn tevreden met de eind resultaat van onze badkamer bedankt mannen en tot volgende keer! Mvg , Daniel
Willem
7 februari 2022
Bedankt voor jullie werk . Alles is zo strak en netjes .. jullie heeft echt top werk opgeleverd, Bedankt en tot volgende keer jounges !
Bram.
16 januari 2022
Volledig huis laten stucen + andere klusjes. Heldere prijs afspraken en ze konden super snel beginnen!
Guido
14 januari 2022
Dulax heeft heel netjes , strak en glad onze hele huis gestuct. We zijn tevreden van de eind resultat . Het is meer dan we verwacht heeft ! Bedankt en tot volgende keer πŸ™‚
M. De Jong
29 december 2021
we willen je bedanken voor het goede werk. Dulax heeft bij ons gestuct en geverfd de hele woning, alles is leker glad en strak netjes afgewerkt . Alles schoon achtergelaten, Dulax heeft goede communicatie en altijd op tijd . Nogmaals bedankt . Zeker een aanrader!
Christina
18 december 2021
Dulax heeft onze Appartement gerenoveerd, helemaal compleet plafonds , wanden , vloeren , badkamer en wc. We zijn erg tevreden met Dulax en zijn mannen , zijn ze echt vakmannen. Bedankt en tot volgende keer jounges .
Turgay
18 december 2021
Beste aannemer, ze hebben beter afgemaakt dan het verwacht. Ik ben erg tevreden. Wij hebben mooi winkel, we werken met blijdschap. Bedankt boys! Groeten Headhunters Barbershop.
Maxime
10 december 2021
Harderwerken bedrijf , Goede personal , goede communicatie en professioneel vakmannen. Bedankt aan Dulax en zijn mannen voor de hele renovatie van onze huis , We zijn dik tevreden.
C. Latoel
22 november 2021
Snel en goed geholpen door de mannen van Dulax. Twee keer een klus laten uitvoeren. Zij konden op korte termijn starten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mannen werken snel netjes en komen afspraken goed na. Vakmensen die doen wat ze zeggen!
E. Goes
22 november 2021
We hebben Dulax gekozen voor onze huis te renoveren. Dulax en zijn manen heeft bij ons stucen , schilderen , en badkamer gerenoverd . We zijn heel tevreden met het resultaat, alles is heel netjes en super strak. Alles is volgens onze wensen gewest. Bedankt voor jullie mooi werk jongens. Tot volgende keer .
V.d. Meij
11 november 2021
Stucen , sausen en schilderen. Dulax en zijn mannen heeft alles glad en strak gestuct alle wanden en palfonds . Daarnaast heeft alles geverfd palfonds en wanden en geschilderd alle kozijnen en ramen . We zijn super tevreden, super strak en glad , netjes geverfd en geschilderd . Bedankt jounges en tot volgende keer !
Fam. De Vries
5 november 2021
Onze woning laten stucen door Dulax , alles netjes afgewerkt en opgeruimd , moi glad en echt super strak . Bedankt voor jullie nette werk . Tot volgende keer. πŸ™‚
Sophia
4 november 2021
B.G stucen en schilderen alle plafonds en wanden door Dulax en zijn mannen . Resultat , super tevreden met deze top bedrijf Dulax . Hebben zijn een super werk opgeleverd. Bedankt mannen en tot volgende keer !
Astrid
26 oktober 2021
Wc en badkamer geheel renoveren . zeer goede communicatie , goed werk geleverd en kwaliteit . Veel dank aan het hele team Dulax ! Tot volgende keer , zeker een aanrader
Paulien
26 oktober 2021
Badkamer renoveren door Dulax . Super tevreden alles netjes en kwalitatief heeft gedaan . Bedankt Dulax en tot volgende keer .
Verhoef
26 september 2021
Huis laten stucen en schilderen door Dulax . resultat super strak en glad , gewoon kwalitatief werk heeft opgeleverd. bedankt en tot volgende keer ! We zijn tevreden met jullie .
Laura Rotterdam
13 september 2021
Onze appartement, laten compleet opknappen . Stucen , sausen , schilderen , vloerlegen, badkamer en wc compleet gerenoverd ! Alles door Firma Dulax een prachtige bedrijf en super prachtige resultaat we zijn super blij en tevreden met Dulax en zijn Jounges .. Hartstikke bedankt jullie allemaal . Zeker 100 % een aanrader ! Tot volgende keer .
Jacqueline
13 september 2021
Huis in Utrecht laten door Dulax opknappen . Alles was perfect , alles was naar onze wensen , we zijn hel tevreden zijn met Dulax en zijn mannen . Jounges bedankt voor alles , voor jullie mooi en netjes werk opgeleverd . Zeker een aanrader ! Tot volgende keer .
Kuijpers
30 juli 2021
Nieuwe bouw huis latten stucen en verven door Dulax . De eind resultaat was prachtig , we zijn heel tevreden , netjes , strak en mooi glad . Bedankt en tot volgende keer Dulax ! Mvg, Kuijpers
Wendy Rietdijk
30 juli 2021
Keurige nette werkmannen die hun vak verstaan. Ze werken snel en netjes met een prachtig resultaat. Heel erg bedankt voor de muren die jullie zo mooi hebben gemaakt.
Wendy Rietdijk
30 juli 2021
Keurige nette werkmannen die hun vak verstaan. Ze werken snel en netjes met een mooi resultaat.
Olivier
30 juli 2021
Top werk, goede (en snelle) communicatie. Alle muren zijn weer netjes strak!
Janssen
15 juli 2021
Nieuwebouw huis , hele huis stucen en verven door Dulax latten doen . Alles is super strak en mooi glad , we zijn dik tevreden , super blij . Jounges bedankt en tot volgende keer !
Fos
15 juli 2021
Super snelle communicatie en echt vakwerk. Plafond mooi gestuced. Volgende klus geef ik zeker weer een belletje!
Leroy
30 juni 2021
Weer een prachtige resultaat bij een complete renovatie van appartement . We hebben alles door Dulax laten uitvoeren en we hebben geen fout gemaakt, we zijn heel tevreden , super communicatie , meedenken , alles volgt volgens de afspraak. Zeker een aanrader ! Bedankt en tot volgende keer Dulax .
Familie van Drie
20 juni 2021
Wat een toppers. Komen altijd hun afspraken na, mocht hij iets later zijn dan zal hij dit altijd netjes laten weten. Het werk is van een hoge kwaliteit ! Jongens bedankt en tot de volgende klus ! πŸ˜‰
Rob
15 juni 2021
We willen echt bedanken aan firma Dulax , voor het complete woning stucen en veref . We zijn heel tevreden met Dulax bij deze bedrijf afspraak is afspraak .. hele moi en netjes werk opgeleverd , heel creatief en super kwalitatief werk heeft bij ons gedaan ! Bedankt , bedankt en weer bedankt . Tot volgende keer .
Patrick
30 mei 2021
Stucen en verven onze B.G door Dulax alles netjes en kwalitatief werk opgeleverd . Fijn en prettig communicatie . Bedankt Dulax en tot volgende keer !
Jonatan
25 mei 2021
Dulax heeft badkamer bij ons compleet gerenoverd .. we zijn heel erg tevreden met de werk en eind resultaten van de badkamer. Bedankt Dulax en tot volgende keer !
Vlaardingen
17 mei 2021
Dulax heeft bij ons de beneden verdieping en eerste etage mogen stucen. De werkwijze straalt een en al professionaliteit af. Nadat de klus geklaard was, werd er netjes en grondig opgeruimd/schoongemaakt. Ik zeg dit niet snel, maar ik durf dit bedrijf bij iedereen aan te bevelen!
Ton
15 mei 2021
Toch met alle drukte een moment gevonden dat er tijd was, en in 1 dag de keuken, halve woonkamer en 2 grote trapgaten tot aan de zolder strak gestuukt. Is echt aan te bevelen
Olger
11 mei 2021
Dulax en zijn mannen werken netjes en kwalitatief . We zijn heel tevreden met firma Dulax .. en afspraak altijd netjes volgen Bedankt mannen en tot volgende keer.
reineke otten
13 april 2021
De mannen kwamen precies op tijd, dekte alles In de huiskwamer af en hebben in 1 dag prachtig stucwerk geleverd. Uitstekende timing en echt vakmanschap. Absolute aanrader!
Stougie
2 april 2021
Gehele woonkamer laten stucen en verven door Dulax. Fijn bedrijf wat zijn afspraken netjes na komt. Het ziet er super strak uit en erg tevreden! Er werd netjes gewerkt. Indien we nog een klus hebben weten we jullie te vinden.
Van den Berg
29 maart 2021
Dulax heeft complete renovatie bij ons gedaan Stucen , verven , badkamer, B.G verlaag plafonds met spots .. alles is echt netjes gedaan ziet er een prachtige uit , super strak . We zijn blij met jullie , jullie heeft moi werk opgeleverd ! Bedankt en tot volgende keer ! Mvg, Van den Berg
Zuidgeest
26 maart 2021
Complete huis latten stucen ziet een perfect resultaat . Super tevreden met Dulax alles netjes geregeld en alles netjes achtergelaten… Tot volgende keer ! Mvg, Zuidgeest
Rene
11 maart 2021
In Dordrecht heeft Dulax ons stucwerk verzorgd en voorzien van verf. Het complete appartement (muren en palfond). Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat en de nagekomen afspraken. Aanrader!!!
Fabri
10 maart 2021
Dulax heeft de badkamer van ons gerenoverd, ziet een prachtige uit! De mannen van dulax zijn heel vriendelijk, communicatie van dulax is top , alles is strak en netjes gedaan .. We zijn heel erg tevreden met Dulax . Bedankt en tot volgende keer !
Erwin
23 februari 2021
Wat een topgasten. Ze komen hun afspraken na, en alles is superstrak gestuct. Vakmanschap.
R.d.Ruiter
18 februari 2021
Dulax heeft bij complete huis 3 verdieping gestuct en geverfd . Alles netjes afgedekt en afgeplakt volgens onze afspraak .. helemaal strak strak gestuct en netjes afgewerkt en geverfd in diverse kleuren . We zijn heel erg tevreden met Dulax ! Bedankt en tot volgende keer ! Mvg, Ruiter
PvD
12 februari 2021
Niks anders dan lof kwaliteit.
PvD
12 februari 2021
Ze hebben goed werk geleverd we zijn tevreden over Dulax
P v D
12 februari 2021
Lekker gewerkt mannen van Dulax
P. J.
7 februari 2021
we willen je bedanken voor een goed stuk werk. We zijn erg tevreden met Dulax alles is netjes gestuct en geverfd . Mvg, P. J.
Daan de Jong
30 januari 2021
We zijn tevreden met de stucwerk , veref en schilderwerk van Dulax . Alles is netjes strak en glad . Bedankt en tot volgende keer
A. De Bruijn
22 januari 2021
Dulax heeft nog een verdieping gedaan , van onze zolder . Hij heeft echt netjes verdeeld. Hij komt met ideeΓ«n heel creatief, heel serieus en verantwoordelijk. Top communicatie altijd , super mooi resultaten , top kwaliteit . We zijn heel erg tevreden met Dulax , heel erg bedankt . top bedrijf ! Zeker een aanrader !!!
Nicole
21 januari 2021
Ik wil mijn oprechte dank uitspreken, aan Dulax . we zijn erg blij dat je ons hebt geholpen , voor oprichting van de huis Als complete renovatie , jullie heeft onze huis opgeknapt , ziet een prachtige uit en alles op tijd is gedaan . Heel erg bedankt voor jullie professionaliteit! Zeker zeker een aanrader. Mvg, Nicole uit Pijnacker .
C. Van Dijk
11 januari 2021
Complete keuken latten renoveren door Dulax . Ziet er netjes uit , mooi werk opgeleverd . We zijn super tevreden . Bedankt voor de mooi werk en voor de meedenken. Tot volgende keer !
Hans
10 januari 2021
Stucen , verven en betegelen prachtige uit! Afspraak na komen , op tijd komen , snel , netjes en kwalitatief service . we zijn heel tevreden met Dulax . zeker een aanrader voor iederen!
Amadeus
30 december 2020
Badkamer en wc , compleet gerenoverd alles is netjes , strak en vlak gedaan . We kunnen makkelijk 10 van 10 opgeven bedankt Dulax voor jullie snel service en de super communicatie . Tot volgende keer !
Edwin
29 december 2020
Dulax heeft onze huis gestuct en geverfd , we zijn heel tevreden met de resultaat , mooi strak en glad . Bedankt Dulax jullie heeft top werk opgeleverd . Binnenkort komt ook onze buren bij jullie .
E. Rober
28 december 2020
Badkamer door Dulax latten doen alles is na wens gewest , netjes , mooi werk opgeleverd complete badkamer weer een nieuwe badkamer . Bedankt voor jullie werk en tot volgende keer
Marloes
28 december 2020
Bedankt aan Dulax aannemersbedrij de jounges van dulax zijn een prachtige team, stucwerk super strak 10 Tegelwerk prachtige 10 Verven van muren en plafonds 10 Schilderen van kozijnen 10 Vloer legen tegels en laminaat 10 Echt bedankt manen jullie zijn een TOP bedrijf . We zijn super tevreden met jullie , tot volgende keer .
Bert
25 november 2020
Stucen van de woonkamer heel netjes , stark en glad . Badkamer compleet gerenoverd ziet een prachtige uit alle na wens gedaan . We zijn heel tevreden met Dulax top bedrijf en top werk opgeleverd . Bedankt en tot volgende keer ! Mvg, Bert
Kayleigh
19 november 2020
Dulax heeft vorige week mijn gehele huis gestuct. Dit ziet er uitmuntend goed uit. Ik ben dan ook zeer tevreden en zou iedereen Dulax aanraden.
Annemieke
14 november 2020
Badkamer compleet renovatie alles door Dulax is gedaan . Resultat is meer dan we verwacht badkamer ziet prachtige uit . We zijn heel tevreden , we zijn echt heel veel blij dat we jullie heeft gevonden. Bedankt en zeker tot de volgende keer . Mvg. Annemieke
Naomi
14 november 2020
Anderhalve week geleden is de aannemer langs gekomen om mijn huis te bekijken en een offerte te maken voor stucwerk + het maken van nieuwe lichtpunten. Dat kon boven verwachting snel. Gisteren is er gestart en vandaag is alles al klaar. Muren en plafond zijn gestuuct over de gehele benedenverdieping inclusief keuken. Ook de vensterbanken mooi recht gemaakt. Extreem snel, netjes en heel mooi strak resultaat. Bedankt!
Frank en Debbie
9 november 2020
Prachtig stucwerk afgeleverd, fijne communicatie en houden zich aan de afspraken. Alles geregeld in zeer korte tijd. Perfect werk, laten alles ook netjes achter.
De Jong
29 oktober 2020
Tevreden, met de complete renovatie van onze huis . – stucen – sausen – schilderen – badkamer compleet gerenoverd Heel flexibel, me denken , top communicatie met de jounges en top kwaliteit op zijn werk . Bedankt jounges van Dulax . Zeker een aanrader bedrijf . Groetjes, De Jong
Gouda
15 oktober 2020
Bedankt jongens van Dulax voor het stucwerk van de complete woning. Fijn dat een afspraak snel gemaakt is op korte termijn alles netjes afgehandeld is. Mooi werk.
Michael
11 oktober 2020
we willen dulux bedanken voor een goed stuk werk. Complete verbouwing van onze huis . Was professioneel, kwaliteit met een zeer goede vriendelijke houding. we raden het zeker aan iedereen aan. Mvg, Michael
Leonie
6 oktober 2020
mooi werk geleverd, erg tevreden!
Casper
28 september 2020
Woonkamer gestukt , geverfd, en vloer betegeld . Ziet er netjes uit een nieuwe woonkamer . We zijn heel tevreden bedankt voor jullie snel en vriendelijk service .. mooi werk opgeleverd ! Tot volgende keer . Mvg . Casper
Letje
25 september 2020
We zijn ook , heel tevreden met dulax . Net als de andere . Dulax heeft bij ons stukwerkzaamheden , badkamer en wc compleet . En hele huis compleet geverfd . Ziet een prachtige uit , super moi en strak. Goede communicatie, kwaliteit, en altijd met ideeΓ«n en meedenken! Bedankt en tot volgende keer . Mvg . Letje
Duncan
21 september 2020
Wederom extreem tevreden! De hele benedenverdieping gladgestuct en geverfd. Koofjes, nisjes alles ziet er superstrak uit. Tegelen in de keuken en toilet ook mooi en snel. Daarnaast erg tevreden over de communicatie. Heldere offerte en fijn onderling overleg over het werk. Ze proberen echt mee te denken voor het mooiste eindresultaat.
Petra
18 september 2020
Woonkamer stucen en verven dat heeft dulax bij ons gedaan. Ziet een super strak en glade resultat. We zijn heel tevreden Met dulax netjes en schoon achter gelaten.. Bedankt manen en tot volgende keer!!!
Can
16 september 2020
Dulax en zijn team.. Is een top bedrijf!! Dulax heeft bij ons stucwerk van hele huis, tegelen compleet gerenoveerd badkamer en WC. Ziet een prachtige uit, super moi werk opgeleveerd.. Top kwaliteit, top comunicatie. We zijn heel tevreden!!! Zeker een aanraden , tot volgende keer dulax en bedankt voor jullie service!!! M.v.g Can
Tim
29 juli 2020
dulax heeft bij ons badkamer en wc compleet gerenoveerd .. we zijn heel tevreden over de eind resultaat van onze nieuwe badkamer en wc .. Ziet een super uit dulax is heel precies met de afspraken , duidelijk communicatie, altijd met veel ideeΓ«n, en me denken . Bedankt en tot volgende keer dulax ! Mvg . Tim
Rale
29 juli 2020
we zijn heel erg tevreden met dulax en zijn team. Echt professionele houding , vriendelijk , kwaliteit en netjes gewerkt . Complete apartament gerenoveerd ziet een prachtige uit . Altijd prima en duidelijk communicatie geweest . Bedankt ! En tot volgende keer , zeker een aanrader . Mvg. Rale
Netjes
5 juli 2020
Strak gestuct hele huis . Ziet een perfecte uit Dulax is best bedankt en tot volgende keer ! Zeker een aanrader!
Goed
5 juli 2020
Heel goed!! En snelle service zelfs in het weekend!
Shon
28 juni 2020
Compleet badkamer gerenoveerd en afgewerkt in beton cire We zijn super tevreden ziet een prachtige uit Bedankt en tot volgende keer dulax .. Zeker een aanrader !!!
Marten
28 juni 2020
Dulax heeft hele huis van ons compleet gerenoveerd. Alle muren en plafonds gestuct en geverfd , 2 badkamers en 1 toilet compleet gerenoveerd.. We zijn echt tevreden met Dulax en zijn team. Top kwaliteit geleverd op zijn werk ! En heel netjes en vriendelijke communicatie Dulax heeft van ons dikke 10 !!! Zeker een aanrader !!! Mvg. Marten
Tom
7 juni 2020
We zijn heel tevreden met dulax . Hij heeft bij ons woonkamer en wc opgeknapt , ziet een super strak uit , prachtige werk en communicatie . Bedankt en tot volgende keer . Zeker een aanrader !
kor
29 mei 2020
Apartament uit 1935 , compleet renovatie Stuken , verven , badkamer , wc , keuken . Dulax heeft alles netjes … gestuct , geverfd, badmamer en wc betegeld .. Top communicatie Top kwaliteit Super snel en vriendelijke service Altijd me denken .. oplossing en adviezen Beste aannemer ! Zeker een aanrader !!! Super bedankt en tot volgende project .
klas
28 mei 2020
Dulax heeft bij ons , stuken en verven complete hele huis . Erg netjes , strak en glad alles af gewerkt . Bedankt voor jullie service! Zeker een aanrader .. tot volgende keer
Daniel
28 mei 2020
Erg mooi onze badkamer gedaan. Er werd goed gecommuniceerd, alles in overleg en zeer betrouwbare en vriendelijke werknemers. Heb ze alweer ingeschakeld voor de volgende klus!
Gertjan van Schoonhoven
3 mei 2020
Vandaag goed werk geleverd in de keuken: plafond en muren snel, mooi en schoon gestuct. En ook nog op korte termijn!
Pery
22 april 2020
Dulax heeft onze woonkamer plafond Verlag met spotjes dat heeft binnen 3 dagen geddan en ook gestukt.. We zijn heel tevreden zijn met jou en met jou personeel.. Bedankt en tot volgende keer! Gr. Pery
Ata
20 april 2020
Ik heb mijn badkamer laten compleet renoveren door dulax. Ziet een prachtige uit! Binnen 6 werkdagen heeft alles netjes afgemaakt.. Super, snel, dulax is een vertrouwbaar aannemersbedrijf! Bedankt.
De
10 april 2020
Goed werk geleverd ik ben heel tevreden met dulax πŸ‘πŸ»
Risha
28 maart 2020
Dulax heeft bij ons gestuct hele huis complet en geverfd.. Ziet een prachtige uit! Top werk opgeleverd. Hartstikke bedankt dulax vor de super werk. Dulax is zeker een aanrader!!! Top kwaliteit.
Jan
17 maart 2020
Visgraat vloer geplaatst helemaal super gedaan snelle service schoon en netjes gewerkt een aanrader voor iedereen πŸ‘πŸ½
Dordrecht
11 maart 2020
Mijn badkamer latten Betegelen door Dulax, was een gezellig samen met de jounges van dulax en een geweldig, resultat! Bedankt jounges en zeker tot volgende keer voor woonkamer.
Djordje
16 februari 2020
De jounges van dulax heeft mijn huis netjes en strak gestukt Bedankt voor jullie service Zeker een aanrader
Bryan Silvania
15 februari 2020
Nieuwbouw woning volledig door Dulax laten stucen. Het resultaat was geweldig! Alles mooi glad en netjes afgewerkt. Ook het houtwerk geschilderd. Alles keurig afgeplakt en mooi afgewerkt. Werken snel, zijn snel inzetbaar, flexibel, volgens afgesproken tijden aanwezig. Ik zal Dulax voor een volgende klus absoluut weer benaderen. Groet, Bryan
Cees
3 februari 2020
Wonkamer stucen, verven, en alle deuren en kozijnen geschilderd door aannemers bedrijf Dulax. Eind resultaat, een super mooi en netjes uit. En best snel gedaan bedankt voor jullie service. Tot volgende keer, zeker een aanrader!
CHUCK
2 februari 2020
Huis laten doen bij dulax verfen schilderen Stucen… goed werk geleverd jongens Altijd optijd Eerlijk πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘Œ
Goed
26 januari 2020
Netjes en snel
Viktor
15 januari 2020
Ik heb mijn complete appartement laten renoveren door Dulax. Zo heb ik diverse koven laten monteren, alle plafonds en muren laten stuken en mijn toilet en badkamer volledig laten renoveren. Zij hebben in een zeer kort tijdbestek alles netjes gerealiseerd. Ik kan Dulax daarom van harte aanbevelen.
Kamp
13 januari 2020
Zelfde dag nog langs geweest voor een offerte. Alles was snel geregeld met een uitstekend resultaat. Tot de volgende keer!
van der Kamp
4 februari 2020
Kwam dezelfde dag nog langs om een offerte te maken. Alles was snel geregeld met een goed resultaat als gevolg. Tot een volgende keer!
Van de berg
28 december 2019
Afspraak nakomen, altijd op tijd, netjes en super werk bij ons gedaan… Stucen, tegelen en timmeren. Zeker een aanrader!!!
Complete huis gerenoveerd
18 december 2019
Dulax heeft bij ons, complete huis gestukt, badkamer en wc, compleet gerenoveerd en alles heeft geverfd en geschilderd.. Zietter alles netjes en prachtige resultaten. Heel erg bedankt voor jullie perfecte service! Tot volgende keer, zeker een aanrader!
J. Van de dijk
11 december 2019
Bedankt aan firma dulax, top werk opgeleverd, snel, netjes en vriendelijke service. Zeker een aanrader!
Michel Zoetermeer
6 november 2019
Dulax, heeft B.G en eerste etage bij ons gestukt en geverfd zitter netjes uit.. Een prachtig resultaat bedankt voor de snelle service En voor een warme en vriendelijke houding.. Dulax is de beste!
Frank Zwijndrecht
2 november 2019
Ik heb mijn badkamer laten compleet renoveren, en alles af werken in beton cire.. Ik ben super tevreden over de resultaten, mannen super bedankt voor jullie professionaliteit.. Tot volgende keer Zeker aanraden!
Johan
31 oktober 2019
Dulax heeft onze huis gerenoveerd .. badkamer wc stukwerk en verven heeft alles netjes gedaan . Bedankt mannen voor jullie super service waar heeft bij ons opgeleverd , en tot volgende keer !
Mirelle Bruyns
31 oktober 2019
Aardige lieve bescheiden jongens Die vak werk leveren Snel schoon en goed!! Zeker een aanrader
Anoniem
13 september 2019
30-er jaren apartement gekocht in Blijdorp-R\'dam, dat wel een opfrisbeurt kon gebruiken, ofwel alles moest gestuukt worden, muren, plafonds en diep trapgat. Niet eenvoudig, want huis met veel kleine facetten. Dulax gebeld en kreeg een scherpe prijs, had er wel vertrouwen in, dus met Dulax in zee gegaan.
Anoniem
16 juli 2019
Dulax stuurde 3 man en in 3 dagen was alles werkelijk perfect en super strak getuukt en het huis weer schoon. Echte vakmensen, die weten hoe het moet: primer, eerste en tweede stuclaag en en stucnaalden en stucstops gebruikt waar nodig. Vervolgens strijklicht erbij en afgewerkt met super gladde finish toplaag. Sympathieke en vriendelijke vakmensen, die alle afspraken helemaal na kwamen. Resultaat boven verwachting.
Anoniem
22 april 2019
Vorige week een hal en trappengat laten stucen. Na gebeld te hebben konden de werkzaamheden een paar dagen later al worden uitgevoerd. goede prijsafspraak gemaakt. Ik ben erg tevreden. Alles mooi strak en glad. Prima werk mannen, en tot de volgende keer. Bedankt.
Anoniem
14 februari 2019
Wij hebben voor de badkamer muren gekozen voor Beton cire en een gedeelte Pandomo. Door al positieve recensies hebben wij uiteindelijk ook voor Dulax gekozen. We zijn heel tevreden met de eindresultaat. Jullie hebben ook met alles meegedacht en kwamen zelf ook met mooie en leuke ideeΓ«n. Werken hard en netjes komen altijd optijd en houden zich aan de afspraken !! Een aanrader voor iedereen !
Anoniem
12 december 2018
Wat een vakmensen, heerlijk. Duidelijk in hun afspraken en werkwijze. Ze zijn punctueel, netjes en echte vaklui! Deze jongens verdienen echt een pluim. Zelfs mijn oom ruim 40 jaar aannemer was onder de indruk van hun vakmanschap. Echt jongens bedankt voor het mooie plafond.
Anoniem
15 september 2018
Wij willen jullie bedanken voor het prachtige echt zo glad als een spiegel stukje vakmanschap!!!!!!Daar kan menige stukadoor wat van leren.Wij hadden veel ervaring met stucadoors maar dit was echt vakwerk !!en zo attent en afspraak nakomen pluspunt is ook alles word keurig afgeplakt en opgeruimd .Ja wij zijn ECHT blij dat we jullie hebben getroffen en zullen het aan een ieder doorgeven die vakwerk lui zoeken !! Jongens bedankt en tot een volgende keer TOPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anoniem
11 juli 2019
Heel goed werk geleverd,snel en niet al te prijzig dinsdag wezen kijken vrijdag 4 mannen voor de deur,en in een dag muren appartement gestuct
Peter
29 mei 2019
80 vierkante meter laten stucen en 50 vierkante meter spachelputz vakwek mannen . voor me badkamer bel ik jullie weer snel en goed en perfecte prijs. mvg Peter
Anoniem
17 maart 2019
Betrouwbare en aardige mannen. Komen eerst even kijken en een prijsafspraak maken (let op dat het 7 euro is ex materiaal). Maar dan nog komt er een hele scherpe prijs uit. Ze werken netjes, snel en komen hun afspraken echt na. Wij zullen de mannen van Dulax aan iedereen aanbevelen. Echt waar voor je geld. Superstrak resultaat. Bedankt!
Anoniem
4 februari 2018
Mooi Stucwerk, snel en goed.Volgende klus komt ook jullie toe !
Anoniem
4 december 2017
Stucwerk in Den Haag. dulax heeft bij mij 2 kamers en een toilet gestuct perfect afgeleverd toppie. Heb voor de volgende keer nog 2 kamers te doen en tevens een badkamer. Bedankt en tot ziens
Anoniem
24 september 2017
Hartstikke bedankt voor het mooie en strakke stuc werk, Alles conform eerder gemaakte offerte. Personeel werkt hard en laat alles netjes achter voor een goede prijs!
Anoniem
3 juli 2017
Prima stukwerk geleverd, nadien is alles ook netjes opgeruimd. Volgende opdracht krijgen jullie weer.
Anoniem
19 mei 2017
Het spachtelputzen van 2x trapgat, 1 overloop en 2 slaapkamers. Het zit er superstrak op. Vooraf werd alles afgeplakt en naderhand weer opgeruimd. Snel, netjes en vriendelijk. Echt een aanrader!
Anoniem
14 maart 2017
Goede en zeer snelle service en een grote vakkundigheid, in een woord TOP. dinsdag gemaild ,gelijk reactie eneen prijs opgave en dezelfde week de gang nog gestuukt. Zelfs over steenstrips heen een keurig en goed resultaat ,
Serkan Kalin
14 januari 2017
Zeer snel, schoon, opgeruimd opgeleverd tegen een zeer lage prijs. Zeker aan te raden