Vrijblijvende offerte
Uitstekende communicatie
Hoge kwaliteit afwerking
All-round bouwbedrijf

Beoordelingen 51

Uitstekend
94%
Goed
6%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Duncan
21 september 2020
Wederom extreem tevreden! De hele benedenverdieping gladgestuct en geverfd. Koofjes, nisjes alles ziet er superstrak uit. Tegelen in de keuken en toilet ook mooi en snel. Daarnaast erg tevreden over de communicatie. Heldere offerte en fijn onderling overleg over het werk. Ze proberen echt mee te denken voor het mooiste eindresultaat.
Petra
18 september 2020
Woonkamer stucen en verven dat heeft dulax bij ons gedaan. Ziet een super strak en glade resultat. We zijn heel tevreden Met dulax netjes en schoon achter gelaten.. Bedankt manen en tot volgende keer!!!
Can
16 september 2020
Dulax en zijn team.. Is een top bedrijf!! Dulax heeft bij ons stucwerk van hele huis, tegelen compleet gerenoveerd badkamer en WC. Ziet een prachtige uit, super moi werk opgeleveerd.. Top kwaliteit, top comunicatie. We zijn heel tevreden!!! Zeker een aanraden , tot volgende keer dulax en bedankt voor jullie service!!! M.v.g Can
Tim
29 juli 2020
dulax heeft bij ons badkamer en wc compleet gerenoveerd .. we zijn heel tevreden over de eind resultaat van onze nieuwe badkamer en wc .. Ziet een super uit dulax is heel precies met de afspraken , duidelijk communicatie, altijd met veel ideeΓ«n, en me denken . Bedankt en tot volgende keer dulax ! Mvg . Tim
Rale
29 juli 2020
we zijn heel erg tevreden met dulax en zijn team. Echt professionele houding , vriendelijk , kwaliteit en netjes gewerkt . Complete apartament gerenoveerd ziet een prachtige uit . Altijd prima en duidelijk communicatie geweest . Bedankt ! En tot volgende keer , zeker een aanrader . Mvg. Rale
Netjes
5 juli 2020
Strak gestuct hele huis . Ziet een perfecte uit Dulax is best bedankt en tot volgende keer ! Zeker een aanrader!
Goed
5 juli 2020
Heel goed!! En snelle service zelfs in het weekend!
Shon
28 juni 2020
Compleet badkamer gerenoveerd en afgewerkt in beton cire We zijn super tevreden ziet een prachtige uit Bedankt en tot volgende keer dulax .. Zeker een aanrader !!!
Marten
28 juni 2020
Dulax heeft hele huis van ons compleet gerenoveerd. Alle muren en plafonds gestuct en geverfd , 2 badkamers en 1 toilet compleet gerenoveerd.. We zijn echt tevreden met Dulax en zijn team. Top kwaliteit geleverd op zijn werk ! En heel netjes en vriendelijke communicatie Dulax heeft van ons dikke 10 !!! Zeker een aanrader !!! Mvg. Marten
Tom
7 juni 2020
We zijn heel tevreden met dulax . Hij heeft bij ons woonkamer en wc opgeknapt , ziet een super strak uit , prachtige werk en communicatie . Bedankt en tot volgende keer . Zeker een aanrader !
kor
29 mei 2020
Apartament uit 1935 , compleet renovatie Stuken , verven , badkamer , wc , keuken . Dulax heeft alles netjes … gestuct , geverfd, badmamer en wc betegeld .. Top communicatie Top kwaliteit Super snel en vriendelijke service Altijd me denken .. oplossing en adviezen Beste aannemer ! Zeker een aanrader !!! Super bedankt en tot volgende project .
klas
28 mei 2020
Dulax heeft bij ons , stuken en verven complete hele huis . Erg netjes , strak en glad alles af gewerkt . Bedankt voor jullie service! Zeker een aanrader .. tot volgende keer
Daniel
28 mei 2020
Erg mooi onze badkamer gedaan. Er werd goed gecommuniceerd, alles in overleg en zeer betrouwbare en vriendelijke werknemers. Heb ze alweer ingeschakeld voor de volgende klus!
Gertjan van Schoonhoven
3 mei 2020
Vandaag goed werk geleverd in de keuken: plafond en muren snel, mooi en schoon gestuct. En ook nog op korte termijn!
Pery
22 april 2020
Dulax heeft onze woonkamer plafond Verlag met spotjes dat heeft binnen 3 dagen geddan en ook gestukt.. We zijn heel tevreden zijn met jou en met jou personeel.. Bedankt en tot volgende keer! Gr. Pery
Ata
20 april 2020
Ik heb mijn badkamer laten compleet renoveren door dulax. Ziet een prachtige uit! Binnen 6 werkdagen heeft alles netjes afgemaakt.. Super, snel, dulax is een vertrouwbaar aannemersbedrijf! Bedankt.
De
10 april 2020
Goed werk geleverd ik ben heel tevreden met dulax πŸ‘πŸ»
Risha
28 maart 2020
Dulax heeft bij ons gestuct hele huis complet en geverfd.. Ziet een prachtige uit! Top werk opgeleverd. Hartstikke bedankt dulax vor de super werk. Dulax is zeker een aanrader!!! Top kwaliteit.
Jan
17 maart 2020
Visgraat vloer geplaatst helemaal super gedaan snelle service schoon en netjes gewerkt een aanrader voor iedereen πŸ‘πŸ½
Dordrecht
11 maart 2020
Mijn badkamer latten Betegelen door Dulax, was een gezellig samen met de jounges van dulax en een geweldig, resultat! Bedankt jounges en zeker tot volgende keer voor woonkamer.
Djordje
16 februari 2020
De jounges van dulax heeft mijn huis netjes en strak gestukt Bedankt voor jullie service Zeker een aanrader
Bryan Silvania
15 februari 2020
Nieuwbouw woning volledig door Dulax laten stucen. Het resultaat was geweldig! Alles mooi glad en netjes afgewerkt. Ook het houtwerk geschilderd. Alles keurig afgeplakt en mooi afgewerkt. Werken snel, zijn snel inzetbaar, flexibel, volgens afgesproken tijden aanwezig. Ik zal Dulax voor een volgende klus absoluut weer benaderen. Groet, Bryan
Cees
3 februari 2020
Wonkamer stucen, verven, en alle deuren en kozijnen geschilderd door aannemers bedrijf Dulax. Eind resultaat, een super mooi en netjes uit. En best snel gedaan bedankt voor jullie service. Tot volgende keer, zeker een aanrader!
CHUCK
2 februari 2020
Huis laten doen bij dulax verfen schilderen Stucen… goed werk geleverd jongens Altijd optijd Eerlijk πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘Œ
Goed
26 januari 2020
Netjes en snel
Viktor
15 januari 2020
Ik heb mijn complete appartement laten renoveren door Dulax. Zo heb ik diverse koven laten monteren, alle plafonds en muren laten stuken en mijn toilet en badkamer volledig laten renoveren. Zij hebben in een zeer kort tijdbestek alles netjes gerealiseerd. Ik kan Dulax daarom van harte aanbevelen.
Kamp
13 januari 2020
Zelfde dag nog langs geweest voor een offerte. Alles was snel geregeld met een uitstekend resultaat. Tot de volgende keer!
van der Kamp
4 februari 2020
Kwam dezelfde dag nog langs om een offerte te maken. Alles was snel geregeld met een goed resultaat als gevolg. Tot een volgende keer!
Van de berg
28 december 2019
Afspraak nakomen, altijd op tijd, netjes en super werk bij ons gedaan… Stucen, tegelen en timmeren. Zeker een aanrader!!!
Complete huis gerenoveerd
18 december 2019
Dulax heeft bij ons, complete huis gestukt, badkamer en wc, compleet gerenoveerd en alles heeft geverfd en geschilderd.. Zietter alles netjes en prachtige resultaten. Heel erg bedankt voor jullie perfecte service! Tot volgende keer, zeker een aanrader!
J. Van de dijk
11 december 2019
Bedankt aan firma dulax, top werk opgeleverd, snel, netjes en vriendelijke service. Zeker een aanrader!
Michel Zoetermeer
6 november 2019
Dulax, heeft B.G en eerste etage bij ons gestukt en geverfd zitter netjes uit.. Een prachtig resultaat bedankt voor de snelle service En voor een warme en vriendelijke houding.. Dulax is de beste!
Frank Zwijndrecht
2 november 2019
Ik heb mijn badkamer laten compleet renoveren, en alles af werken in beton cire.. Ik ben super tevreden over de resultaten, mannen super bedankt voor jullie professionaliteit.. Tot volgende keer Zeker aanraden!
Johan
31 oktober 2019
Dulax heeft onze huis gerenoveerd .. badkamer wc stukwerk en verven heeft alles netjes gedaan . Bedankt mannen voor jullie super service waar heeft bij ons opgeleverd , en tot volgende keer !
Mirelle Bruyns
31 oktober 2019
Aardige lieve bescheiden jongens Die vak werk leveren Snel schoon en goed!! Zeker een aanrader
Anoniem
13 september 2019
30-er jaren apartement gekocht in Blijdorp-R\'dam, dat wel een opfrisbeurt kon gebruiken, ofwel alles moest gestuukt worden, muren, plafonds en diep trapgat. Niet eenvoudig, want huis met veel kleine facetten. Dulax gebeld en kreeg een scherpe prijs, had er wel vertrouwen in, dus met Dulax in zee gegaan.
Anoniem
16 juli 2019
Dulax stuurde 3 man en in 3 dagen was alles werkelijk perfect en super strak getuukt en het huis weer schoon. Echte vakmensen, die weten hoe het moet: primer, eerste en tweede stuclaag en en stucnaalden en stucstops gebruikt waar nodig. Vervolgens strijklicht erbij en afgewerkt met super gladde finish toplaag. Sympathieke en vriendelijke vakmensen, die alle afspraken helemaal na kwamen. Resultaat boven verwachting.
Anoniem
22 april 2019
Vorige week een hal en trappengat laten stucen. Na gebeld te hebben konden de werkzaamheden een paar dagen later al worden uitgevoerd. goede prijsafspraak gemaakt. Ik ben erg tevreden. Alles mooi strak en glad. Prima werk mannen, en tot de volgende keer. Bedankt.
Anoniem
14 februari 2019
Wij hebben voor de badkamer muren gekozen voor Beton cire en een gedeelte Pandomo. Door al positieve recensies hebben wij uiteindelijk ook voor Dulax gekozen. We zijn heel tevreden met de eindresultaat. Jullie hebben ook met alles meegedacht en kwamen zelf ook met mooie en leuke ideeΓ«n. Werken hard en netjes komen altijd optijd en houden zich aan de afspraken !! Een aanrader voor iedereen !
Anoniem
12 december 2018
Wat een vakmensen, heerlijk. Duidelijk in hun afspraken en werkwijze. Ze zijn punctueel, netjes en echte vaklui! Deze jongens verdienen echt een pluim. Zelfs mijn oom ruim 40 jaar aannemer was onder de indruk van hun vakmanschap. Echt jongens bedankt voor het mooie plafond.
Anoniem
15 september 2018
Wij willen jullie bedanken voor het prachtige echt zo glad als een spiegel stukje vakmanschap!!!!!!Daar kan menige stukadoor wat van leren.Wij hadden veel ervaring met stucadoors maar dit was echt vakwerk !!en zo attent en afspraak nakomen pluspunt is ook alles word keurig afgeplakt en opgeruimd .Ja wij zijn ECHT blij dat we jullie hebben getroffen en zullen het aan een ieder doorgeven die vakwerk lui zoeken !! Jongens bedankt en tot een volgende keer TOPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anoniem
11 juli 2019
Heel goed werk geleverd,snel en niet al te prijzig dinsdag wezen kijken vrijdag 4 mannen voor de deur,en in een dag muren appartement gestuct
Peter
29 mei 2019
80 vierkante meter laten stucen en 50 vierkante meter spachelputz vakwek mannen . voor me badkamer bel ik jullie weer snel en goed en perfecte prijs. mvg Peter
Anoniem
17 maart 2019
Betrouwbare en aardige mannen. Komen eerst even kijken en een prijsafspraak maken (let op dat het 7 euro is ex materiaal). Maar dan nog komt er een hele scherpe prijs uit. Ze werken netjes, snel en komen hun afspraken echt na. Wij zullen de mannen van Dulax aan iedereen aanbevelen. Echt waar voor je geld. Superstrak resultaat. Bedankt!
Anoniem
4 februari 2018
Mooi Stucwerk, snel en goed.Volgende klus komt ook jullie toe !
Anoniem
4 december 2017
Stucwerk in Den Haag. dulax heeft bij mij 2 kamers en een toilet gestuct perfect afgeleverd toppie. Heb voor de volgende keer nog 2 kamers te doen en tevens een badkamer. Bedankt en tot ziens
Anoniem
24 september 2017
Hartstikke bedankt voor het mooie en strakke stuc werk, Alles conform eerder gemaakte offerte. Personeel werkt hard en laat alles netjes achter voor een goede prijs!
Anoniem
3 juli 2017
Prima stukwerk geleverd, nadien is alles ook netjes opgeruimd. Volgende opdracht krijgen jullie weer.
Anoniem
19 mei 2017
Het spachtelputzen van 2x trapgat, 1 overloop en 2 slaapkamers. Het zit er superstrak op. Vooraf werd alles afgeplakt en naderhand weer opgeruimd. Snel, netjes en vriendelijk. Echt een aanrader!
Anoniem
14 maart 2017
Goede en zeer snelle service en een grote vakkundigheid, in een woord TOP. dinsdag gemaild ,gelijk reactie eneen prijs opgave en dezelfde week de gang nog gestuukt. Zelfs over steenstrips heen een keurig en goed resultaat ,
Serkan Kalin
14 januari 2017
Zeer snel, schoon, opgeruimd opgeleverd tegen een zeer lage prijs. Zeker aan te raden