Vrijblijvende offerte
Uitstekende communicatie
Hoge kwaliteit afwerking
All-round bouwbedrijf
Betaalbaar

Dulax hanteert een voordelig uurtarief

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge prijs kwaliteit verhouding

Ontdek onze zeer hoge kwaliteit

Beste bouwgarantie

Ontdek onze uitgebreide garantie

Hoe kan aannemer Dulax u helpen bij schuurwerk?

Als u besluit om schuurwerk toe te passen op een of meerdere wanden of plafonds in uw huis of bedrijfspand is het aan ons om een prijs te bepalen. Die is altijd concurrerend en wordt afgesproken in overeenstemming met de klant. Factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs zijn de te bewerken oppervlakte, het gekozen afwerkmateriaal en de huidige staat van de ondergrond. Door jarenlange ervaring kan Dulax uw oneven muur of plafond weer egaal krijgen door gebruik te maken van professionele technieken en kwalitatief schuurmateriaal. De wanden zullen er na de behandeling precies zo uitzien als u vooraf had gedacht.

Wat maakt Aannemer Dulax uniek?

​In de afgelopen jaren heeft Dulax in Rotterdam een goede naam opgebouwd in. Die staat voor kwalitatief vakwerk met een oprechte interesse in de samenwerking met de klant. Voorafgaand aan het uitvoeren van een klus komt er altijd iemand langs om de mogelijkheden en de offerte te bespreken. Samen komen we ongetwijfeld tot een creatieve en persoonlijke oplossing. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via de telefoon of e-mail.

Onze diensten

Dulax vindt dat iedereen recht heeft op een mooi, afgewerkt huis. Daarom kunt u bij ons terecht voor meerdere diensten tegen een betaalbaar tarief. U kunt op ons vertrouwen:

Ontvang uw offerte!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.
Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor onze diensten.