Vrijblijvende offerte
Uitstekende communicatie
Hoge kwaliteit afwerking
All-round bouwbedrijf
Betaalbaar

Dulax hanteert een voordelig uurtarief

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoge prijs kwaliteit verhouding

Ontdek onze zeer hoge kwaliteit

Beste bouwgarantie

Ontdek onze uitgebreide garantie

Voor al uw stucwerk in Rotterdam

Men spreekt over stucwerk bij het aanbrengen van een onderlaag of afwerklaag op wanden en muren. Deze laag kan zowel in oude huizen als nieuwbouw aangebracht worden. Het mengsel dat gebruikt wordt, bestaat vaak uit gips en cement of gips en water. De functionaliteit van stucwerk is vaak dubbel. Zo ziet een goed gestuukte muur er mooier uit dan een niet afgewerkte variant. Een stuclaag werkt daarnaast brandvertragend, wat de veiligheid ten goede komt. Er zijn verschillende soorten stucwerk en zo kan Dulax Stukadoors uw muur behangklaar maken of voorzien van chique spuitwerk.

Wanneer is stucen een goede optie?

​Stucen kan ingezet worden als onder- of afwerklaag van wanden. De onderlaag komt het beste tot zijn recht bij kleine beschadigingen, scheurtjes of zichtbaar reliëf. Vaak is de tand des tijds zichtbaar aanwezig bij gebouwen die al een tijdje staan. Haarscheurtjes in plafonds of muren die zonder kordate aanpak verder zullen doortrekken. Het pleisterwerk zorgt ervoor dat alles weer gelijk wordt getrokken. Het kan ook zijn dat u gewoon toe bent aan een nieuw, fris uiterlijk van de woon-, werk- of badkamer. Ook dan kan Dulax Stukadoors u van dienst zijn. Voorzie de muren van een gladde of korrelige look met bijvoorbeeld traditionele, warme kleuren.

Wat Dulax voor u kan betekenen

​Dulax Aannemersbedrijf heeft jarenlang ervaring in de branche en weet als geen ander wat er mogelijk is. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt alles besproken. De prijs wordt voorgelegd in de offerte. Wij hanteren concurrerende prijzen zonder aan service en kwaliteit in te boeten. Of u gaat voor een mediterrane of middeleeuwse look, Dulax realiseert het graag.

Waarom klanten voor ons kiezen

Dulax Aannemersbedrijf is een gerenommeerd bedrijf dat sinds 2008 een naam van professionaliteit en kwaliteit heeft opgebouwd voor alle klanten. Er wordt veel waarde gehecht aan persoonlijk contact met de klanten. Zo komt er altijd iemand langs bij het bespreken en maken van de offerte. Deze transparantie wordt door klanten gewaardeerd. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op via e-mail, telefoon of vraag direct een offerte aan.

Onze diensten

Dulax vindt dat iedereen recht heeft op een mooi, afgewerkt huis. Daarom kunt u bij ons terecht voor meerdere diensten tegen een betaalbaar tarief. U kunt op ons vertrouwen:

Ontvang uw offerte!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.
Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor onze diensten.